Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

URBAN DECAY - NAKED BASICS EYESHADOW PALETTE

 Γεια σας φίλοι μου, σας καλωσορίζω  με χαρά σ' αυτή τη νέα μου προσπάθεια! Σ' αυτό το πρώτο μου post θα δούμε μαζί ένα προϊόν από μια εταιρεία που ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας και την περιμέναμε όλες πως και πως!
 Το προϊόν που έχω εγώ στην κατοχή μου είναι παλέτα σκιών Naked basics (κόστος 29euro, αποκλειστικά και μόνο στα sephora).

urban decay naked eyeshadow palette

Αρχικά να σας πω ότι πρόκειται για μια παλέτα που λόγου του μικρού της μεγέθους χωράει παντού!!! Σε κάθε τσάντα!!! Η συσκευασία της είναι φτιαγμένη από μια πλαστική, μαλακή και ελαστική θήκη. Ανοίγοντας την θα δούμε ένα μεγάλο καθρέφτη από τη μια πλευρά κ 6 συνολικά σκιές, απο τις οποίες οι 5 έχουν ματ τελείωμα κ 1 ημι-μάτ.  Πάμε να τις δούμε μια μια....

urban decay eyeshadow palette naked basics


Λοιπόν έχουμε και λέμε :


eyeshadow swatches naked basics urban dekay palette


VENUS, μια ήμι-ματ σκιά σε απόχρωση σπασμένο λευκό. FOXY, μια σκιά σε πιο κίτρινους τόνους σε ματ τελείωμα. W.O.S., με ροζ ροδακινί υποτόνους σε ματ τελείωμα. NAKED 2, σε ένα γκρι-καφέ με ματ τελείωμα. FAINT, σε ένα πιο ζεστό καφέ με ματ τελείωμα. CRAVE, σε ένα σκούρο καφέ-μαύρο πάλι σε ματ τελείωμα.

eyeshadow swatches naked basics urban dekay palette


Η υφή τους είναι μεταξένια, λεία και πραγματικά απλώνονται "σαν βούτυρο"!!! Εφαρμόζονται πολύ εύκολα στα βλέφαρα, αναμειγνύονται πολύ εύκολα μεταξύ τους και μπορείς πολύ εύκολα να χτίσεις εσύ την ένταση κ το αποτέλεσμα τους.
Είναι μια παλέτα που ταιριάζει σε όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας, μεγάλης διάρκειας, καλής απόδοσης, η σύνθεση της είναι πολύ εύχρηστη και νομίζω είναι ιδανική για κάποια κοπέλα που ξεκινάει τώρα το μακιγιάζ, επίσης είναι ότι πρέπει για να την έχεις μαζί σου σε ένα ταξίδι!
Πιστεύω πως αξίζει να την αποκτήσετε, είναι μια βασική παλέτα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ, ειδικά αν αγαπάτε τις ματ σκιές.... θα την λατρέψετε !!!!



Φιλία πολλά

μέχρι το επόμενο post...
               
                                          xxx...BMC !!!!








12 σχόλια:

  1. Μου άρεσε η παρουσίαση αλλά μου έμεινε η απορία γιατί ονομάζεται urban decay? Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. This is really pretty! I have the Naked 2 palette, I love how simple this one is. Great post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. This is very pretty. I love the Urban Decay basic palettes. They are very pigmented and buttery. Great post dear

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I love the Naked Palettes. Have them all. Such good quality products.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Ολλανδέζικο σπίτι, εκδόσεις Δώμα

Το Ολλανδέζικο σπίτι  Το Ολλανδέζικο σπίτι είναι βιβλίο της συγγραφέως Αν Πάτσετ, που κυκλοφορεί μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα από τις ε...